Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Ефективність використання пробіотика у годів перепелів
Чудак Р; А.; Подолян Ю. М.; Вознюк О.І.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Яєчна продуктивність та забійні показники перепілок-несучок за згодовування екстракту...
Сметанська І. М.; Чудак Р.А.; Вознюк О.І..
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання пробіотика «ентеро-актив» у годівлі перепелів порди фараон
Чудак Р.А.; Скоромна О.І.; Вознюк О.І.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблеми професійної підготовки магістрантів в умовах переходу до суспільства...
- » Спосіб переведення молочних корів з прив’язного утримання на безприврив’язне
- » Формування ціннісного ставлення студентів вищих аграрних навчальних закладів до...
- » Моделювання виробничої структури сільськогосподарського підприємства на основі...
Терещук А.А.; Ушкаленко І.М.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моделювання інвестиційних проектів організації сільськогосподарських обслуговуючих...
- » Оцінка ризиків створення промислового виробництва біоетанолу
- » Особливості традиційних та інноваційних педагогічних технологій полікультурної освіти...
- » Особливості традиційних та інноваційних педагогічних технологій полікультурної освіти...
- » Advertising in tourism and leisure
Voloshyna O.V.; Marach G.A.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Business marketing
Voloshyna O.V.; Novakivskiy A.Y.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Pricing strategy and policy
Voloshyna O.V.; Shlapak N.M.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » The role of multinational companies in tourism
Voloshyna O.V.; Zilinskiy D.V.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості вживання і функціонування тактильної лексики та густативної лексики у...
- » Актуальність здійснення моніторингу технології проектування у викладанні латинської...
- » Самоменеджмент як важлива якість сучасного менеджера
Марценюк Н.А.; Івчук В.В.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Tourism as a Means of Forming Students' Spiritual Sphere
Martsenyuk N.A.; Bilous M.D.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблема управління конфліктами в організаціях
Марценюк Н.А.; Маловський В.В.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Value of meat dishes in the diet, their classification.Значення м'ясних страв у...
Гарник А.А.; Мазур А.; Липкань О.; Головняк К.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Development and consumption of organic products around the world. Розвиток та...
- » International Organization for Standardization (ISO). Міжнародна організація зі...
Гарник А.А.; Кочергіна О.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Актуальність застосування інноваційних технологій у професійній підготовці майбутніх...
Марценюк Н.А.; Пінчук Л.В.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Професійна мобільність як необхідна вимога до професійної підготовки сучасного менеджера
Герасимова І.Г.; Марценюк Н.А.
2024-10-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
51 - 75 з 9344 результатів
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>