ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ НАНОТЕХНОЛОГІЙ І НАНОМАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇХ ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ТА АКТУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ НАНОГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ
Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ НАНОТЕХНОЛОГІЙ І НАНОМАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇХ ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ТА АКТУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ НАНОГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ |
|
| Creator |
Проданчук М.Г.
Слободкін В.І. Подрушняк А.Є. Левицька В.М. |
|
| Subject |
4.7. Охорона здоров’я
|
|
| Description |
В огляді акцентується увага на необхідності оцінки ризиків, пов’язаних із присутністю наноматеріалів у харчових продуктах, налагодження надійних методів визначення наноматеріалів у харчових продуктах та розробки санітарних заходів.
|
|
| Date |
2010
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
text
|
|
| Identifier |
http://opb.org.ua/282/1/str05.pdf
Проданчук М.Г., Слободкін В.І. , Подрушняк А.Є. , Левицька В.М. (2010) ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ НАНОТЕХНОЛОГІЙ І НАНОМАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇХ ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ТА АКТУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ НАНОГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ. Проблеми харчування. с. 6-15. |
|
| Relation |
http://opb.org.ua/282/
|
|