Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни "Ресторанний менеджмент" на тему: "Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів"
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни "Ресторанний менеджмент" на тему: "Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів"
|
|
| Creator |
Давидова, О.Ю.
Усіна, А.І. Сегеда, І.В. |
|
| Subject |
План 2009
|
|
| Description |
для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання напряму підготовки "Менеджмент організацій"
|
|
| Date |
2008
|
|
| Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
|
|
| Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/9565/1/%D0%9F%D0%BE%D0%B7.%E2%84%9622-1.doc
Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2008) Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни "Ресторанний менеджмент" на тему: "Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів". [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
| Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/9565/
|
|