Актуальність виробництва пастеризованого молока збагаченого β-каротином
Electronic Archive of Sumy State University
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Актуальність виробництва пастеризованого молока збагаченого β-каротином
|
|
| Creator |
Суровицька, А.О.
Кіндя, В.І. |
|
| Subject |
молочна промисловість
молочная промышленность dairy industry β-каротин β-carotene |
|
| Description |
Розробка технології щодо виробництва пастеризованого молока збагаченого β-каротином, є на сьогоднішній день актуальною, тому що введення в молоко провітаміну А (β-каротину) надає продукту особливі властивості. Збагачене молоко β-каротином може здійснювати профілактичну дію та запобігати онкологічним захворюванням, покращувати обмін речовин, сприяти підвищенню імунітету. При вживанні збагаченого молока людиною, β-каротин захищає організм від перекисного окислювання та поповнює запас вітаміну А. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13934 |
|
| Publisher |
Видавництво СумДУ
|
|
| Date |
2011-07-08T10:01:13Z
2011-07-08T10:01:13Z 2011 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Суровицька, А.О. Актуальність виробництва пастеризованого молока збагаченого β-каротином [Текст] / А.О. Суровицька, В.І. Кіндя // Перший крок у науку : матеріали студентської конференції фак-ту електроніки ті інформаційних технологій, м. Суми, 22 травня 2011 р. / відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми : СумДУ, 2011. — С. 53-54.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13934 |
|
| Language |
uk
|
|