Особливості послуг на ринку громадського харчування України
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Особливості послуг на ринку громадського харчування України
					 | 
		|
| Creator | 
															Кубишина, Н. С.
					 Ткаченко, Т. П.  | 
		|
| Subject | 
															ринок громадського харчування
					 фаст фуд фуд корти франчайзинг кейтерінг  | 
		|
| Publisher | 
															Київ
					 Політехніка  | 
		|
| Date | 
															2013-10-28T13:03:30Z
					 2013-10-28T13:03:30Z 2010  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Format | 
															C. 18-21
					 | 
		|
| Identifier | 
															Кубишина Н. С. Особливості послуг на ринку громадського харчування України / Н. С. Кубишина, Т. П. Ткаченко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 5(частина І). – С. 18–21. – Бібліогр.: 5 назв.
					 http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006  | 
		|
| Source | 
															Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць
					 | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|