Інноваційна діяльність підприємств кондитерської промисловості як антикризовий фактор
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Інноваційна діяльність підприємств кондитерської промисловості як антикризовий фактор
|
|
| Creator |
Пічугіна, М. А.
Добрянська, А. В. |
|
| Subject |
інноваційна діяльність
інновації кондитерська галузь фінансова криза |
|
| Publisher |
Київ
Політехніка |
|
| Date |
2013-11-04T09:07:50Z
2013-11-04T09:07:50Z 2010 |
|
| Type |
Article
|
|
| Format |
С. 86 - 89
|
|
| Identifier |
Пічугіна М. А. Інноваційна діяльність підприємств кондитерської промисловості як антикризовий фактор / М. А. Пічугіна, А. В. Добрянська // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 5(частина IІ). – С. 86-89. – Бібліогр.: 5 назв
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5199 |
|
| Source |
Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць
|
|
| Language |
uk
|
|