Культура харчування еліти українського суспільства XVII-XIX століть: руйнація стереотипів про типологію форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв і встановлення дійсного стану речей.
Цифровий архів НаУОА
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.oa.edu.ua/2975/
|
|
| Title |
Культура харчування еліти українського суспільства XVII-XIX століть: руйнація стереотипів про типологію форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв і встановлення дійсного стану речей.
|
|
| Creator |
Школьна, О.
|
|
| Subject |
History
|
|
| Description |
Дослідження присвячене переосмисленню існуючих знань про типологію форм вітчизняних фарфоро-фаянсових виробів для напоїв ХУІІ-ХІХ століть. Здійснено спробу первинного аналізу різниці між посудом для кави, мокко, шоколаду, чаю.
|
|
| Publisher |
Видавництво Національного університету «Острозька академія».
|
|
| Date |
2012
|
|
| Type |
Article
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Language |
uk
|
|
| Rights |
—
|
|
| Identifier |
http://eprints.oa.edu.ua/2975/1/Shkolna%20Olha.pdf
Школьна, О. (2012) Культура харчування еліти українського суспільства XVII-XIX століть: руйнація стереотипів про типологію форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв і встановлення дійсного стану речей. Острозький краєзнавчий збірник. (Вип. 5). pp. 345-356. |
|