Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). |
|
| Creator |
Александрова, С.А.
|
|
| Subject |
Экономика предприятия
|
|
| Date |
2014
|
|
| Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/36896/1/%282014%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20351%D0%9C%20%D0%9A%D0%9F%20%D0%95%D0%9F%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%29.pdf
Александрова, С.А. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
| Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/36896/
|
|