Робоча програма з дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа".
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Робоча програма з дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа".
|
|
| Creator |
Зайцева, І.С.
|
|
| Subject |
Пищевая химия
|
|
| Date |
2014
|
|
| Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/37080/1/RPND_2014.pdf
Зайцева, І.С. (2014) Робоча програма з дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа". [Образовательные ресурсы] |
|
| Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/37080/
|
|