Запис Детальніше

Вплив біохімічних властивостей рослинних олій на якість сирних продуктів

DSpace at TNPU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив біохімічних властивостей рослинних олій на якість сирних продуктів
Влияние биохимических свойств растительных жиров на качество сырных продуктов
Biochemical characteristic influence of plant oils on the quality of cheese analogues
 
Creator Пашук, К. В.
Насирова, Г. Ф.
 
Subject біохімічні показники
замінники молочного жиру
кристалізація жирів
сирний продукт
рослинні олії
 
Description У роботі були дослідженно біохімічні властивості ряду ЗМЖ, що
використовуються у промисловості для вироблення сирних продуктів, та особливостей розвитку
біохімічної активності молочнокислої мікрофлори при визріванні сирних продуктів з
частковою заміною молочного жиру на ЗМЖ.
В работе были изученные биохимические свойства ряда ЗМЖ, что используются в промышленности для выработки сырных продуктов, и особенностей развития биохимической активности молочнокислой микрофлоры, при вызревании сырных продуктов с частичной заменой молочного жира на ЗМЖ.
In-process there were doslidzhenno biochemical properties of row of SSF, that used in industry for making of cheese products, and features of development of biochemical activity of molochnokisloy microflora, at ripening of cheese products with partial replacement of suckling fat on SSF.
 
Publisher Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
 
Date 2014-12-11T09:59:17Z
2014-12-11T09:59:17Z
2012-02
 
Type Article
 
Identifier Пашук, К. В. Вплив біохімічних властивостей рослинних олій на якість сирних продуктів [Текст] / К. В. Пашук, Г. Ф. Насирова // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Біологія / редкол.: М. М. Барна, К. С. Волков, В. В. Грубінко [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2012. – Вип. 1 (50). – С. 35–41. – Бібліогр. в кінці ст.
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4802
 
Language uk
 
Relation Біологія