Використання різних видів розчинників при виробництві рибних білкових концентратів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання різних видів розчинників при виробництві рибних білкових концентратів
|
|
Creator |
Шевченко, Наталія Леонідівна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів |
|
Description |
Робота складається з семи розділів, виконана на 78 сторінках, ілюстрована 16 таблицями і 21 рисунком, висновків, списку бібліографічних джерел з 32 найменувань. Метою роботи є вибір органічного розчинника або комплексу розчинників для екстракції жиру з сировини при виробництві рибних білкових концентратів та вдосконалення існуючої технологічної схеми вироб виробництва рибного білкового концентрату (РБК). Об'єктом дослідження даної роботи є технологія рибних білкових концентратів із дрібних азово-чорноморських риб. Предметом розробки єявляється вид використовуваного в технологічному процесі розчинника. В роботі розроблені питання технології виробництва рибного білкового концентрату з застосуванням різних видів розчинників. |
|
Date |
2009-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other other other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/782/1/Shevchenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/782/2/Shevchenko_arhiv.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/782/3/Recenziya.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/782/4/Shevchenko_prezentations.zip Шевченко, Наталія Леонідівна (2009) Використання різних видів розчинників при виробництві рибних білкових концентратів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/782/
|
|