Запис Детальніше

Використання різних видів розчинників при виробництві рибних білкових концентратів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання різних видів розчинників при виробництві рибних білкових концентратів
 
Creator Шевченко, Наталія Леонідівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description Робота складається з семи розділів, виконана на 78 сторінках, ілюстрована 16 таблицями і 21 рисунком, висновків, списку бібліографічних джерел з 32 найменувань.
Метою роботи є вибір органічного розчинника або комплексу розчинників для екстракції жиру з сировини при виробництві рибних білкових концентратів та вдосконалення існуючої технологічної схеми вироб виробництва рибного білкового концентрату (РБК).
Об'єктом дослідження даної роботи є технологія рибних білкових концентратів із дрібних азово-чорноморських риб.
Предметом розробки єявляється вид використовуваного в технологічному процесі розчинника.
В роботі розроблені питання технології виробництва рибного білкового концентрату з застосуванням різних видів розчинників.
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
other
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/782/1/Shevchenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/782/2/Shevchenko_arhiv.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/782/3/Recenziya.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/782/4/Shevchenko_prezentations.zip
Шевченко, Наталія Леонідівна (2009) Використання різних видів розчинників при виробництві рибних білкових концентратів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/782/