Запис Детальніше

Визначення ефективності використання коптильної рідини для виробництва риби холодного копчення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення ефективності використання коптильної рідини для виробництва риби холодного копчення
 
Creator Ковальчук, Наталія Анатоліївна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description Робота складається з семи розділів, виконана на 75 сторінках, ілюстрована 24 таблицями і 10 рисунками, висновків, списку бібліографічних джерел з 32 найменувань.
Метою роботи є наукове обґрунтування технології виробництва риби холодного копчення із використанням рідких коптильних середовищ.
Об’єкт досліджень –скумбрія холодного копчення з використанням коптильних рідин.
Предмет досліджень – оцінка ефективності використання рідких коптильних середовищ у технології виробництва скумбрії холодного копчення.
Наводяться результати експериментальних досліджень дії різних коптильних середовищ на якість риби холодного копчення. Аналізуються переваги і недоліки їх використання при виробництві скумбрії холодного копчення .
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/783/1/Kovalchuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/783/2/Kovalchuk_pps.ppt
Ковальчук, Наталія Анатоліївна (2009) Визначення ефективності використання коптильної рідини для виробництва риби холодного копчення. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/783/