Визначення ефективності використання коптильної рідини для виробництва риби холодного копчення
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення ефективності використання коптильної рідини для виробництва риби холодного копчення
|
|
Creator |
Ковальчук, Наталія Анатоліївна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів |
|
Description |
Робота складається з семи розділів, виконана на 75 сторінках, ілюстрована 24 таблицями і 10 рисунками, висновків, списку бібліографічних джерел з 32 найменувань. Метою роботи є наукове обґрунтування технології виробництва риби холодного копчення із використанням рідких коптильних середовищ. Об’єкт досліджень –скумбрія холодного копчення з використанням коптильних рідин. Предмет досліджень – оцінка ефективності використання рідких коптильних середовищ у технології виробництва скумбрії холодного копчення. Наводяться результати експериментальних досліджень дії різних коптильних середовищ на якість риби холодного копчення. Аналізуються переваги і недоліки їх використання при виробництві скумбрії холодного копчення . |
|
Date |
2009-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/783/1/Kovalchuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/783/2/Kovalchuk_pps.ppt Ковальчук, Наталія Анатоліївна (2009) Визначення ефективності використання коптильної рідини для виробництва риби холодного копчення. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/783/
|
|