Запис Детальніше

Удосконалення технології рибних пресервів із оселедця з використанням дозрівачів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології рибних пресервів із оселедця з використанням дозрівачів
 
Creator Іваненко, Тетяна Миколаївна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description Обгрунтована необхідність застосування дозрівачів при дозріванні розібраних оселедцевих риб. Наводяться результати експериментальних досліджень дії різних дозрівачів на якість пресервів. Аналізуються переваги і недоліки їх використання при виробництві пресервів .
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/784/1/Ivanenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/784/2/Ivanenko.ppt
Іваненко, Тетяна Миколаївна (2009) Удосконалення технології рибних пресервів із оселедця з використанням дозрівачів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/784/