Удосконалення технології рибних пресервів із оселедця з використанням дозрівачів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології рибних пресервів із оселедця з використанням дозрівачів
|
|
Creator |
Іваненко, Тетяна Миколаївна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів |
|
Description |
Обгрунтована необхідність застосування дозрівачів при дозріванні розібраних оселедцевих риб. Наводяться результати експериментальних досліджень дії різних дозрівачів на якість пресервів. Аналізуються переваги і недоліки їх використання при виробництві пресервів .
|
|
Date |
2009-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/784/1/Ivanenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/784/2/Ivanenko.ppt Іваненко, Тетяна Миколаївна (2009) Удосконалення технології рибних пресервів із оселедця з використанням дозрівачів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/784/
|
|