Продовження терміну зберігання охолодженої ставкової риби за рахунок застосування льоду із електрохімічно активованої води
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Продовження терміну зберігання охолодженої ставкової риби за рахунок застосування льоду із електрохімічно активованої води
|
|
Creator |
Голик, Олексій Петрович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів |
|
Description |
У роботі розроблено питання удосконалення технології охолодження риби. Описано результати експериментальних досліджень зроблено їх аналіз. Запропоновано шляхи удосконалення класичної технології зберігання охолодженої рибної сировини. Запропоновано заходи щодо охорони праці та навколишнього середовища, та шляхи їх впровадження – схему очищення стічних вод від забруднень, характерних для даного виробництва. Мета роботи – розробка рекомендацій по застосуванню льоду з аноліту із електрохімічно активованої води у виборництві холодженної риби. Об'єктом дослідження є технологія охолодженої ставкової риби. Актуальність теми полягає у продовженні терміну зберігання охолодженої рибної продукції. |
|
Date |
2009-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/785/1/Golik.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/785/2/Golik_Presentations.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/785/3/Golik_Recenziya.zip Голик, Олексій Петрович (2009) Продовження терміну зберігання охолодженої ставкової риби за рахунок застосування льоду із електрохімічно активованої води. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/785/
|
|