Запис Детальніше

Продовження терміну зберігання охолодженої ставкової риби за рахунок застосування льоду із електрохімічно активованої води

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Продовження терміну зберігання охолодженої ставкової риби за рахунок застосування льоду із електрохімічно активованої води
 
Creator Голик, Олексій Петрович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description У роботі розроблено питання удосконалення технології охолодження риби. Описано результати експериментальних досліджень зроблено їх аналіз. Запропоновано шляхи удосконалення класичної технології зберігання охолодженої рибної сировини.
Запропоновано заходи щодо охорони праці та навколишнього середовища, та шляхи їх впровадження – схему очищення стічних вод від забруднень, характерних для даного виробництва.
Мета роботи – розробка рекомендацій по застосуванню льоду з аноліту із електрохімічно активованої води у виборництві холодженної риби. Об'єктом дослідження є технологія охолодженої ставкової риби.
Актуальність теми полягає у продовженні терміну зберігання охолодженої рибної продукції.
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/785/1/Golik.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/785/2/Golik_Presentations.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/785/3/Golik_Recenziya.zip
Голик, Олексій Петрович (2009) Продовження терміну зберігання охолодженої ставкової риби за рахунок застосування льоду із електрохімічно активованої води. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/785/