Запис Детальніше

Оцінка ефективності використання комплексу ферментних препаратів у процесі виготовлення білкових гідролізатів з чорноморських мідій

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка ефективності використання комплексу ферментних препаратів у процесі виготовлення білкових гідролізатів з чорноморських мідій
 
Creator Дяченко, Сергій Вікторович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description В роботі обгрунтовується підбір ферментного препарату при проведенні ферментолізу. Наводяться результати експериментальних досліджень дії різних ферментів на якість і вихід білкового гідролізату. Проводиться аналіз переваг і недоліків їх використання при виробництві білкового гідролізату
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/786/1/Dyachenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/786/2/Dyachenko_Prezentations.ppt
Дяченко, Сергій Вікторович (2009) Оцінка ефективності використання комплексу ферментних препаратів у процесі виготовлення білкових гідролізатів з чорноморських мідій. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/786/