Оцінка ефективності використання комплексу ферментних препаратів у процесі виготовлення білкових гідролізатів з чорноморських мідій
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка ефективності використання комплексу ферментних препаратів у процесі виготовлення білкових гідролізатів з чорноморських мідій
|
|
Creator |
Дяченко, Сергій Вікторович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів |
|
Description |
В роботі обгрунтовується підбір ферментного препарату при проведенні ферментолізу. Наводяться результати експериментальних досліджень дії різних ферментів на якість і вихід білкового гідролізату. Проводиться аналіз переваг і недоліків їх використання при виробництві білкового гідролізату
|
|
Date |
2009-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/786/1/Dyachenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/786/2/Dyachenko_Prezentations.ppt Дяченко, Сергій Вікторович (2009) Оцінка ефективності використання комплексу ферментних препаратів у процесі виготовлення білкових гідролізатів з чорноморських мідій. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/786/
|
|