Використання харчових добавок з харчової кістки для виготовлення нових видів сосисок
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання харчових добавок з харчової кістки для виготовлення нових видів сосисок
|
|
Creator |
Годунова, Олена В’ячеславівна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
В роботі науково обґрунтована і розроблена технологія використання харчових добавок з харчової кістки для виготовлення нових видів сосисок. Розроблена технологічна схема виробництва сосисок з використанням МДМ, яка легко вписується в роботу м’ясопереробних підприємств, не потребує додаткових площ і може бути реалізована на підприємствах різної потужності. Обґрунтована доцільність використання МДМ у фаршах варених ковбасних виробів. Встановлено, що використання МДМ позитивно впливає на його функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості. Встановлені залежності якісних показників варених ковбасних виробів заданого хімічного складу від внесення в рецептуру сосисок МДМ.
|
|
Date |
2009-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/788/1/Godunova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/788/2/Godunova__prezentation.zip Годунова, Олена В’ячеславівна (2009) Використання харчових добавок з харчової кістки для виготовлення нових видів сосисок. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/788/
|
|