Запис Детальніше

Використання харчових добавок з харчової кістки для виготовлення нових видів сосисок

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання харчових добавок з харчової кістки для виготовлення нових видів сосисок
 
Creator Годунова, Олена В’ячеславівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі науково обґрунтована і розроблена технологія використання харчових добавок з харчової кістки для виготовлення нових видів сосисок. Розроблена технологічна схема виробництва сосисок з використанням МДМ, яка легко вписується в роботу м’ясопереробних підприємств, не потребує додаткових площ і може бути реалізована на підприємствах різної потужності. Обґрунтована доцільність використання МДМ у фаршах варених ковбасних виробів. Встановлено, що використання МДМ позитивно впливає на його функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості. Встановлені залежності якісних показників варених ковбасних виробів заданого хімічного складу від внесення в рецептуру сосисок МДМ.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/788/1/Godunova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/788/2/Godunova__prezentation.zip
Годунова, Олена В’ячеславівна (2009) Використання харчових добавок з харчової кістки для виготовлення нових видів сосисок. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/788/