Використання глазурувальних покриттів для продовження терміну зберігання мороженої риби
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання глазурувальних покриттів для продовження терміну зберігання мороженої риби
|
|
Creator |
Адаменко, Олексій Володимирович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів |
|
Description |
В роботі розроблені питання технології виробництва риби мороженої з застосуванням різних видів захисних покриттів. Розроблено заходи щодо охорони навколишнього середовища, та запропонована схема очищення води від забруднень, характерних для даного виробництва. Розраховано економічну ефективність виробництва при впровадженні запропонованої технологічної схеми виготовлення мороженої риби. |
|
Date |
2009-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/787/1/Adamenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/787/2/Adamenko.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/787/3/Adamenko.pps.ppt Адаменко, Олексій Володимирович (2009) Використання глазурувальних покриттів для продовження терміну зберігання мороженої риби. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/787/
|
|