Запис Детальніше

Використання глазурувальних покриттів для продовження терміну зберігання мороженої риби

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання глазурувальних покриттів для продовження терміну зберігання мороженої риби
 
Creator Адаменко, Олексій Володимирович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description В роботі розроблені питання технології виробництва риби мороженої з застосуванням різних видів захисних покриттів.
Розроблено заходи щодо охорони навколишнього середовища, та запропонована схема очищення води від забруднень, характерних для даного виробництва.
Розраховано економічну ефективність виробництва при впровадженні запропонованої технологічної схеми виготовлення мороженої риби.
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/787/1/Adamenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/787/2/Adamenko.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/787/3/Adamenko.pps.ppt
Адаменко, Олексій Володимирович (2009) Використання глазурувальних покриттів для продовження терміну зберігання мороженої риби. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/787/