НМК дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва"
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
НМК дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва"
|
|
| Creator |
Якубчак, О.М.
Таран, Т.В. |
|
| Subject |
ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація |
|
| Description |
Дисципліна вивчає науково-теоретичні основи технологічних процесів, принципи організації технологічних потоків переробки сировини, виготовлення м’ясної, рибної та молочної продукції, яєць різноцільового призначення, методи зберігання, консервування та переробки м’яса, яєць, риби і молока, організацію техно-хімічного контролю та облік складових технологічного процесу
|
|
| Date |
2010-11-19
|
|
| Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3253/1/Taran_MNK.pdf
Якубчак, О.М., Таран, Т.В. (2010) НМК дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3253/
|
|