Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія галузі»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія галузі»
 
Creator Віннов, Олексій Сергійович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
ОКР "Бакалавр"
Навчальні матеріали
 
Description Передбачено вивчення теоретичних і практичних питань навчальної дисципліни «Технологія галузі». Дисципліна вивчає головні питання: технологічні характеристики риби, безхребетних, водоростей, ссавців; основні технологій переробки гідробіонтів; умови транспортування і зберігання продукції
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3447/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A2%D0%93_%D0%A0%D0%9F.pdf
Віннов, Олексій Сергійович (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія галузі». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3447/