Інкубаційні якості яєць перепелів за різних рівнів жиру вкомбікормах
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Інкубаційні якості яєць перепелів за різних рівнів жиру вкомбікормах
|
|
| Creator |
Позняковський , Юрій Володимирович
|
|
| Subject |
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство Годівля тварин і технологія кормів 636.5 Домашні птахи Дослідницька спеціалізація 8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва |
|
| Description |
Вивчено вплив різних рівнів сирого жиру на інкубаційні якості яєць перепелів. Встановлено, що згодовування комбікормів з вмістом сирого жиру 5 % сприяє збільшенню маси яєць, підвищує вивід молодняку і виводимість яєць та знижує вихід відходів інкубації.
|
|
| Date |
2010-12-13
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3878/1/Pozniakovskiy_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/3878/2/Pozniakovskiy_2010.ppt Позняковський , Юрій Володимирович (2010) Інкубаційні якості яєць перепелів за різних рівнів жиру вкомбікормах. Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3878/
|
|