Запис Детальніше

Оцінка ефективності використання соєвих добавок для збільшення харчової та біологічної цінності рибних фаршів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка ефективності використання соєвих добавок для збільшення харчової та біологічної цінності рибних фаршів
 
Creator Миколаюк, Катерини Михайлівни
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі розроблено удосконалення технології виготовлення рибного фаршу. Описано результати теоретичних і експериментальних досліджень. Розроблено три рецептури фаршу з коропа, удосконалено технологічну та апаратурну схеми. Розраховано економічну ефективність виробництва фаршів
 
Date 2010-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4574/5/Mukolayk.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4574/4/Mukolayk.doc
Миколаюк, Катерини Михайлівни (2010) Оцінка ефективності використання соєвих добавок для збільшення харчової та біологічної цінності рибних фаршів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4574/