Оцінка ефективності використання соєвих добавок для збільшення харчової та біологічної цінності рибних фаршів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка ефективності використання соєвих добавок для збільшення харчової та біологічної цінності рибних фаршів
|
|
Creator |
Миколаюк, Катерини Михайлівни
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
В роботі розроблено удосконалення технології виготовлення рибного фаршу. Описано результати теоретичних і експериментальних досліджень. Розроблено три рецептури фаршу з коропа, удосконалено технологічну та апаратурну схеми. Розраховано економічну ефективність виробництва фаршів
|
|
Date |
2010-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4574/5/Mukolayk.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4574/4/Mukolayk.doc Миколаюк, Катерини Михайлівни (2010) Оцінка ефективності використання соєвих добавок для збільшення харчової та біологічної цінності рибних фаршів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4574/
|
|