Запис Детальніше

Удосконалення технології виготовлення паштетів з риборослинної сировини.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виготовлення паштетів з риборослинної сировини.
 
Creator Новицька, Ольга Миколаївна
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У роботі розроблено питання удосконалення технології виробництва риборослинних паштетів. Описані результати експериментальних досліджень, зроблено їх аналіз. Запропоновано шляхи удосконалення класичної технології. Розроблено рецептури нових видів риборослинних паштетів та розраховано їх економічну ефективність.
 
Date 2010-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4576/2/Novitskaia.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4576/1/Novitskaia.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4576/3/Novitskaia_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Новицька, Ольга Миколаївна (2010) Удосконалення технології виготовлення паштетів з риборослинної сировини. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4576/