Удосконалення технології виготовлення паштетів з риборослинної сировини.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології виготовлення паштетів з риборослинної сировини.
|
|
Creator |
Новицька, Ольга Миколаївна
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
У роботі розроблено питання удосконалення технології виробництва риборослинних паштетів. Описані результати експериментальних досліджень, зроблено їх аналіз. Запропоновано шляхи удосконалення класичної технології. Розроблено рецептури нових видів риборослинних паштетів та розраховано їх економічну ефективність.
|
|
Date |
2010-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4576/2/Novitskaia.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4576/1/Novitskaia.doc http://elibrary.nubip.edu.ua/4576/3/Novitskaia_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Новицька, Ольга Миколаївна (2010) Удосконалення технології виготовлення паштетів з риборослинної сировини. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4576/
|
|