Удосконалення технології виготовлення рибних напівфабрикатів з використанням рослинних структуроутворювачів
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Удосконалення технології виготовлення рибних напівфабрикатів з використанням рослинних структуроутворювачів
|
|
| Creator |
Омельченко, Тетяна Іванівна
|
|
| Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
| Description |
В роботі описано результати експериментальних досліджень, зроблено їх аналіз. Запропоновано шляхи удосконалення класичної технології. Розраховано їх економічну ефективність |
|
| Date |
2010-12-22
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4577/1/Omelchenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4577/2/Omelchenko.pps Омельченко, Тетяна Іванівна (2010) Удосконалення технології виготовлення рибних напівфабрикатів з використанням рослинних структуроутворювачів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4577/
|
|