Запис Детальніше

Удосконалення технології виготовлення рибних напівфабрикатів з використанням рослинних структуроутворювачів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виготовлення рибних напівфабрикатів з використанням рослинних структуроутворювачів
 
Creator Омельченко, Тетяна Іванівна
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі описано результати
експериментальних досліджень, зроблено їх аналіз. Запропоновано шляхи удосконалення класичної технології. Розраховано їх економічну ефективність
 
Date 2010-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4577/1/Omelchenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4577/2/Omelchenko.pps
Омельченко, Тетяна Іванівна (2010) Удосконалення технології виготовлення рибних напівфабрикатів з використанням рослинних структуроутворювачів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4577/