Удосконалення технології рибних ковбас з використанням бездимного копчення
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Удосконалення технології рибних ковбас з використанням бездимного копчення
|
|
| Creator |
Подолянко, Дмитро Олександрович
|
|
| Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
| Description |
Магістерська робота присвячена удосконаленню і оцінці вмісту фенольних речовин і органолептичних характеристик рибних ковбас при використанні коптильних гелів різного складу. Визначино кінетика змін вмісту фенольних речовин і їх впливу на органолептичні характеристики рибних ковбас при використанні коптильних гелів у вигляді додаткового компоненту ковбасних оболонок. Дослідили хімічний склад одержаного продукту за різних термінів зберігання. |
|
| Date |
2010-12-22
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4578/1/Podolyanko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4578/2/Podolyanko.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4578/3/Podolyanko_dodatky_2010.zip Подолянко, Дмитро Олександрович (2010) Удосконалення технології рибних ковбас з використанням бездимного копчення. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4578/
|
|