Запис Детальніше

Удосконалення технології рибних ковбас з використанням бездимного копчення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології рибних ковбас з використанням бездимного копчення
 
Creator Подолянко, Дмитро Олександрович
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Магістерська робота присвячена удосконаленню і оцінці вмісту фенольних речовин і органолептичних характеристик рибних ковбас при використанні коптильних гелів різного складу.
Визначино кінетика змін вмісту фенольних речовин і їх впливу на органолептичні характеристики рибних ковбас при використанні коптильних гелів у вигляді додаткового компоненту ковбасних оболонок. Дослідили хімічний склад одержаного продукту за різних термінів зберігання.
 
Date 2010-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4578/1/Podolyanko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4578/2/Podolyanko.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4578/3/Podolyanko_dodatky_2010.zip
Подолянко, Дмитро Олександрович (2010) Удосконалення технології рибних ковбас з використанням бездимного копчення. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4578/