Запис Детальніше

Удосконалення технології виробництва крабових паличок

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виробництва крабових паличок
 
Creator Прус, Олександр Вадимoвич
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі досліджено сучасне обладнання для виробництва крабових паличок .та встановлено закономірності роботи тих чи інших машин , представлено автоматизацію технологічної лінії виробництва крабових паличок.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4579/1/Prus.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4579/2/Prus.pps
Прус, Олександр Вадимoвич (2010) Удосконалення технології виробництва крабових паличок. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4579/