Удосконалення технології виробництва крабових паличок
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології виробництва крабових паличок
|
|
Creator |
Прус, Олександр Вадимoвич
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
В роботі досліджено сучасне обладнання для виробництва крабових паличок .та встановлено закономірності роботи тих чи інших машин , представлено автоматизацію технологічної лінії виробництва крабових паличок.
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4579/1/Prus.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4579/2/Prus.pps Прус, Олександр Вадимoвич (2010) Удосконалення технології виробництва крабових паличок. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4579/
|
|