Вплив двовалентних іонів на вологоутримуючу здатність білків рибної сировини при виробництві в'яленої і сушеної рибопродукції
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив двовалентних іонів на вологоутримуючу здатність білків рибної сировини при виробництві в'яленої і сушеної рибопродукції
|
|
Creator |
Шаламай, Ірина Дмитрівна
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Мета магістерської роботи – дослідження впливу іона кальцію і магнію на вологоутримуючу здатність м’язових білків рибної сировини та визначення оптимального способу його введення при посолі для покращення процесу сушіння.
|
|
Date |
2010-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4595/1/Shalamaj.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4595/2/Shalamaj.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4595/3/Shalamaj_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Шаламай, Ірина Дмитрівна (2010) Вплив двовалентних іонів на вологоутримуючу здатність білків рибної сировини при виробництві в'яленої і сушеної рибопродукції. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4595/
|
|