Запис Детальніше

Вплив двовалентних іонів на вологоутримуючу здатність білків рибної сировини при виробництві в'яленої і сушеної рибопродукції

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив двовалентних іонів на вологоутримуючу здатність білків рибної сировини при виробництві в'яленої і сушеної рибопродукції
 
Creator Шаламай, Ірина Дмитрівна
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Мета магістерської роботи – дослідження впливу іона кальцію і магнію на вологоутримуючу здатність м’язових білків рибної сировини та визначення оптимального способу його введення при посолі для покращення процесу сушіння.
 
Date 2010-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4595/1/Shalamaj.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4595/2/Shalamaj.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4595/3/Shalamaj_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Шаламай, Ірина Дмитрівна (2010) Вплив двовалентних іонів на вологоутримуючу здатність білків рибної сировини при виробництві в'яленої і сушеної рибопродукції. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4595/