Запис Детальніше

Удосконалення технології посолу прісноводних риб

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології посолу прісноводних риб
 
Creator Юхимчук, Тетяна Русланівна
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Метою роботи є наукове обґрунтування удосконалення технології виробництва риби соленої з товсто лоба із використанням молочнокислих бактерій.Об’єкт досліджень – удосконалення технології посолу товстолоба з використанням молочнокислих бактерій.
Предмет досліджень – органолептичні, фізико-хімічні властивості товстолоба соленого.
 
Date 2010-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4597/1/uhimchuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4597/2/Uhimchuk.pps
Юхимчук, Тетяна Русланівна (2010) Удосконалення технології посолу прісноводних риб. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4597/