Удосконалення технології посолу прісноводних риб
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології посолу прісноводних риб
|
|
Creator |
Юхимчук, Тетяна Русланівна
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Метою роботи є наукове обґрунтування удосконалення технології виробництва риби соленої з товсто лоба із використанням молочнокислих бактерій.Об’єкт досліджень – удосконалення технології посолу товстолоба з використанням молочнокислих бактерій. Предмет досліджень – органолептичні, фізико-хімічні властивості товстолоба соленого. |
|
Date |
2010-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4597/1/uhimchuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4597/2/Uhimchuk.pps Юхимчук, Тетяна Русланівна (2010) Удосконалення технології посолу прісноводних риб. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4597/
|
|