Запис Детальніше

Визначення впливу добавок рослинного походження на якість січених напівфабрикатів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення впливу добавок рослинного походження на якість січених напівфабрикатів
 
Creator Безугла, Наталія Віталіївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі було проведено дослідження по удосконаленню процесу виробництва січених напівфабрикатів. Нами було використано горохово-морквяний концентрат як часткова заміна основної сировини. В результатів досліджень було встановлено, що нововведений продукт володіє високими фізико-хімічними, структурно-механічними, та функціонально – технологічними показниками. Січені напівфабрикати з горохово-морквяним концентратом є економічно вигідним продуктом.
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4599/1/Bezuhla.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4599/2/Bezuhla.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4599/3/Bezuhla_dodatky_2010.zip
Безугла, Наталія Віталіївна (2010) Визначення впливу добавок рослинного походження на якість січених напівфабрикатів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4599/