Визначення впливу добавок рослинного походження на якість січених напівфабрикатів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення впливу добавок рослинного походження на якість січених напівфабрикатів
|
|
Creator |
Безугла, Наталія Віталіївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
В роботі було проведено дослідження по удосконаленню процесу виробництва січених напівфабрикатів. Нами було використано горохово-морквяний концентрат як часткова заміна основної сировини. В результатів досліджень було встановлено, що нововведений продукт володіє високими фізико-хімічними, структурно-механічними, та функціонально – технологічними показниками. Січені напівфабрикати з горохово-морквяним концентратом є економічно вигідним продуктом.
|
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4599/1/Bezuhla.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4599/2/Bezuhla.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4599/3/Bezuhla_dodatky_2010.zip Безугла, Наталія Віталіївна (2010) Визначення впливу добавок рослинного походження на якість січених напівфабрикатів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4599/
|
|