Запис Детальніше

Удосконалення технології напівфабрикатів із м’яса птиці

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології напівфабрикатів із м’яса птиці
 
Creator Чернюк, Ольга Олексіївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У роботі розглянута технологія виробництва напівфабрикатів з м’яса птиці. Досліджені зміни рН, ВЗЗ, жиру сировини в залежності від виду фаршевої суміші.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4600/1/Chernyuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4600/2/Chernyuk.pps
Чернюк, Ольга Олексіївна (2010) Удосконалення технології напівфабрикатів із м’яса птиці. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4600/