Удосконалення технології напівфабрикатів із м’яса птиці
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології напівфабрикатів із м’яса птиці
|
|
Creator |
Чернюк, Ольга Олексіївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
У роботі розглянута технологія виробництва напівфабрикатів з м’яса птиці. Досліджені зміни рН, ВЗЗ, жиру сировини в залежності від виду фаршевої суміші.
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4600/1/Chernyuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4600/2/Chernyuk.pps Чернюк, Ольга Олексіївна (2010) Удосконалення технології напівфабрикатів із м’яса птиці. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4600/
|
|