Запис Детальніше

Вдосконалення технологічного процесу виробництва варених ковбас і дослідження їх харчової цінності в умова НДГ ВЕЛИКОСНІТИНСЬКЕ ім. О.В. МУЗИЧЕНКА

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення технологічного процесу виробництва варених ковбас і дослідження їх харчової цінності в умова НДГ ВЕЛИКОСНІТИНСЬКЕ ім. О.В. МУЗИЧЕНКА
 
Creator Жеведь, Тетяна Михайлівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Дослідивши та обґрунтувавши удосконалення технологічного процесу виробництва варених ковбас шляхом додавання фосфатовмісних препаратів, ми отримали хороші результати. Фосфатні препарати підвищують вологозв’язувальну здатність фаршу, збільшуючи при цьому вихід готового продукту, позитивно впливають на органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники. Після проведених всіх досліджень можна зробити висновок, що застосування фосфатовмісних препаратів доцільно та вигідно.
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4601/1/Geved.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4601/2/Geved.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4601/3/Geved__%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Жеведь, Тетяна Михайлівна (2010) Вдосконалення технологічного процесу виробництва варених ковбас і дослідження їх харчової цінності в умова НДГ ВЕЛИКОСНІТИНСЬКЕ ім. О.В. МУЗИЧЕНКА. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4601/