Вдосконалення технологічного процесу виробництва варених ковбас і дослідження їх харчової цінності в умова НДГ ВЕЛИКОСНІТИНСЬКЕ ім. О.В. МУЗИЧЕНКА
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вдосконалення технологічного процесу виробництва варених ковбас і дослідження їх харчової цінності в умова НДГ ВЕЛИКОСНІТИНСЬКЕ ім. О.В. МУЗИЧЕНКА
|
|
Creator |
Жеведь, Тетяна Михайлівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Дослідивши та обґрунтувавши удосконалення технологічного процесу виробництва варених ковбас шляхом додавання фосфатовмісних препаратів, ми отримали хороші результати. Фосфатні препарати підвищують вологозв’язувальну здатність фаршу, збільшуючи при цьому вихід готового продукту, позитивно впливають на органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники. Після проведених всіх досліджень можна зробити висновок, що застосування фосфатовмісних препаратів доцільно та вигідно.
|
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4601/1/Geved.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4601/2/Geved.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4601/3/Geved__%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Жеведь, Тетяна Михайлівна (2010) Вдосконалення технологічного процесу виробництва варених ковбас і дослідження їх харчової цінності в умова НДГ ВЕЛИКОСНІТИНСЬКЕ ім. О.В. МУЗИЧЕНКА. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4601/
|
|