Запис Детальніше

Використання рослинних добавок у технології м’ясних виробів з лікувально-профілактичними властивостями для населення зон радіоактивного забруднення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання рослинних добавок у технології м’ясних виробів з лікувально-профілактичними властивостями для населення зон радіоактивного забруднення
 
Creator Голікова, Леся Олександрівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У дипломній роботі викладено питання по створенню м’ясних виробів з лікувально-профілактичними властивостями для населення зон радіоактивного забруднення. Розроблена технологія виготовлення вареної ковбаси «Пектинова» з пектиновмісною пастою гарбуза. Проведено ряд досліджень та економічно доведено використання продукту.
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4602/1/Golikova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4602/2/Golikova.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4602/3/Golikova_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Голікова, Леся Олександрівна (2010) Використання рослинних добавок у технології м’ясних виробів з лікувально-профілактичними властивостями для населення зон радіоактивного забруднення. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4602/