Використання рослинних добавок у технології м’ясних виробів з лікувально-профілактичними властивостями для населення зон радіоактивного забруднення
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання рослинних добавок у технології м’ясних виробів з лікувально-профілактичними властивостями для населення зон радіоактивного забруднення
|
|
Creator |
Голікова, Леся Олександрівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
У дипломній роботі викладено питання по створенню м’ясних виробів з лікувально-профілактичними властивостями для населення зон радіоактивного забруднення. Розроблена технологія виготовлення вареної ковбаси «Пектинова» з пектиновмісною пастою гарбуза. Проведено ряд досліджень та економічно доведено використання продукту.
|
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4602/1/Golikova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4602/2/Golikova.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4602/3/Golikova_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Голікова, Леся Олександрівна (2010) Використання рослинних добавок у технології м’ясних виробів з лікувально-профілактичними властивостями для населення зон радіоактивного забруднення. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4602/
|
|