Підвищення якості фаршу за рахунок використання нових ріжучих комплектів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення якості фаршу за рахунок використання нових ріжучих комплектів
|
|
Creator |
Ляшенко, Олександр Миколайович
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Завдяки проведеним дослідженням та апробації у виробничих умовах досягнута залежність кута заточування ріжучого комплекту вовчка і якості кінцевого продукту мясних напівфабрикатів.
|
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4604/1/Liashenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4604/2/Liashenko.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4604/3/Liashenko.zip Ляшенко, Олександр Миколайович (2010) Підвищення якості фаршу за рахунок використання нових ріжучих комплектів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4604/
|
|