Запис Детальніше

Підвищення якості фаршу за рахунок використання нових ріжучих комплектів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення якості фаршу за рахунок використання нових ріжучих комплектів
 
Creator Ляшенко, Олександр Миколайович
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Завдяки проведеним дослідженням та апробації у виробничих умовах досягнута залежність кута заточування ріжучого комплекту вовчка і якості кінцевого продукту мясних напівфабрикатів.
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4604/1/Liashenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4604/2/Liashenko.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4604/3/Liashenko.zip
Ляшенко, Олександр Миколайович (2010) Підвищення якості фаршу за рахунок використання нових ріжучих комплектів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4604/