Використання багатокомплексних композицій для смако-ароматичних властивостей м’яних продуктів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання багатокомплексних композицій для смако-ароматичних властивостей м’яних продуктів
|
|
Creator |
Мулявка, Олександра Вікторівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
При розробці рецептур багатокомпонентних композицій для підсилення смако-ароматичних властивостей в технології ковбасних виробів ми розробили рецептури ковбасних виробів з використанням багатокомпонентних смако-ароматичних композицій. Підібрали смако-ароматичні компоненти та визначили їхній вплив на мікрофлору модельних ковбасних виробів. Дослідили вплив натуральних ароматизаторів смаку «яловичини» і «свинини» на органолептичні властивості модельних виробів. Дослідили вплив на перебіг фізико-хімічних, мікробіологічних процесів під час виробництва готового продукту. Визначили харчову та енергетичну цінність модельних ковбасних виробів, провели апробацію нових видів ковбасних виробів вироблених в умовах лабораторії. Провели розрахунок економічної оцінки розробленних смако-ароматичних добавок та ковбасних продуктів,та визначили,що рентабельність складає 19,36%. |
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4609/1/Mylavka.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4609/2/Mylavka.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4609/3/Mylavka__%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Мулявка, Олександра Вікторівна (2010) Використання багатокомплексних композицій для смако-ароматичних властивостей м’яних продуктів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4609/
|
|