Запис Детальніше

Використання багатокомплексних композицій для смако-ароматичних властивостей м’яних продуктів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання багатокомплексних композицій для смако-ароматичних властивостей м’яних продуктів
 
Creator Мулявка, Олександра Вікторівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description При розробці рецептур багатокомпонентних композицій для підсилення смако-ароматичних властивостей в технології ковбасних виробів ми розробили рецептури ковбасних виробів з використанням багатокомпонентних смако-ароматичних композицій. Підібрали смако-ароматичні компоненти та визначили їхній вплив на мікрофлору модельних ковбасних виробів. Дослідили вплив натуральних ароматизаторів смаку «яловичини» і «свинини» на органолептичні властивості модельних виробів.
Дослідили вплив на перебіг фізико-хімічних, мікробіологічних процесів під час виробництва готового продукту.
Визначили харчову та енергетичну цінність модельних ковбасних виробів, провели апробацію нових видів ковбасних виробів вироблених в умовах лабораторії.
Провели розрахунок економічної оцінки розробленних смако-ароматичних добавок та ковбасних продуктів,та визначили,що рентабельність складає 19,36%.
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4609/1/Mylavka.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4609/2/Mylavka.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4609/3/Mylavka__%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Мулявка, Олександра Вікторівна (2010) Використання багатокомплексних композицій для смако-ароматичних властивостей м’яних продуктів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4609/