Вдосконалення технології використання функціональних харчових добавок у технології м'ясних виробів
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вдосконалення технології використання функціональних харчових добавок у технології м'ясних виробів
|
|
| Creator |
Лозова, Олена Миколаївна
|
|
| Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
| Description |
Робота виконана у відповідності із завданням магістерської роботи, проаналізовано літературні джерела, обґрунтовані результати досліджень. На основі виконаної роботи зроблені висновки
|
|
| Date |
2010-12-20
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4606/1/Lozova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4606/2/Lozova.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4606/3/Lozova_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Лозова, Олена Миколаївна (2010) Вдосконалення технології використання функціональних харчових добавок у технології м'ясних виробів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4606/
|
|