Запис Детальніше

Вдосконалення технології використання функціональних харчових добавок у технології м'ясних виробів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення технології використання функціональних харчових добавок у технології м'ясних виробів
 
Creator Лозова, Олена Миколаївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Робота виконана у відповідності із завданням магістерської роботи, проаналізовано літературні джерела, обґрунтовані результати досліджень. На основі виконаної роботи зроблені висновки
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4606/1/Lozova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4606/2/Lozova.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4606/3/Lozova_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Лозова, Олена Миколаївна (2010) Вдосконалення технології використання функціональних харчових добавок у технології м'ясних виробів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4606/