Ефективність використання функціональних харчових добавок у виробництві сосисок та сардельок
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність використання функціональних харчових добавок у виробництві сосисок та сардельок
|
|
Creator |
Мазурак, Христина Степанівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
У роботі визначена ефективність використання функціональних харчових добавок у виробництві сосисок та сардельок. Об'єктами дослідження – сосиски, сардельки, функціональні харчові добавки. Предмет дослідження- органолептичні, мікробіологічні, фізико-хімічні показники продукту. В результаті досліджень встановлено, що функціональна харчова добавка Фламікс Вурдс МДМ - якісно впливає на органолептичні показники, збільшує вихід та подовжує термін зберігання готового продукту. |
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4607/1/Mazurak.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4607/2/Mazurak.pps Мазурак, Христина Степанівна (2010) Ефективність використання функціональних харчових добавок у виробництві сосисок та сардельок. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4607/
|
|