Запис Детальніше

Ефективність використання функціональних харчових добавок у виробництві сосисок та сардельок

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність використання функціональних харчових добавок у виробництві сосисок та сардельок
 
Creator Мазурак, Христина Степанівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У роботі визначена ефективність використання функціональних харчових добавок у виробництві сосисок та сардельок. Об'єктами дослідження – сосиски, сардельки, функціональні харчові добавки. Предмет дослідження- органолептичні, мікробіологічні, фізико-хімічні показники продукту.
В результаті досліджень встановлено, що функціональна харчова добавка Фламікс Вурдс МДМ - якісно впливає на органолептичні показники, збільшує вихід та подовжує термін зберігання готового продукту.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4607/1/Mazurak.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4607/2/Mazurak.pps
Мазурак, Христина Степанівна (2010) Ефективність використання функціональних харчових добавок у виробництві сосисок та сардельок. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4607/