Запис Детальніше

Застосування сучасних матеріалів і нано-технологій для зберігання м’ясної сировини

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування сучасних матеріалів і нано-технологій для зберігання м’ясної сировини
 
Creator Пінчук, Валентина Віталіївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Дослідивши та обґрунтувавши подовження терміну зберігання м’яса курятини за допомогою УФО, ми отримали обнадійливі результати. УФО має бактерицидну дію, і цим самим пригнічує ріст бактерій. На органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники не впливає. Так як м’ясо птиці, порівняно з свининою, яловичиною та бараниною, найшвидше псується, маючи термін зберігання 4 – 5 діб, то після проведеного експерименту можна впевнено стверджувати, що воно зберігається до 15 діб. Після проведених всіх досліджень можна зробити висновок, що застосування УФО ефективно використовувати.
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4610/1/Pinchyk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4610/2/Pinchyk.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4610/3/Pinchyk_dodatky_2010.zip
Пінчук, Валентина Віталіївна (2010) Застосування сучасних матеріалів і нано-технологій для зберігання м’ясної сировини. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4610/