Застосування сучасних матеріалів і нано-технологій для зберігання м’ясної сировини
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування сучасних матеріалів і нано-технологій для зберігання м’ясної сировини
|
|
Creator |
Пінчук, Валентина Віталіївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Дослідивши та обґрунтувавши подовження терміну зберігання м’яса курятини за допомогою УФО, ми отримали обнадійливі результати. УФО має бактерицидну дію, і цим самим пригнічує ріст бактерій. На органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники не впливає. Так як м’ясо птиці, порівняно з свининою, яловичиною та бараниною, найшвидше псується, маючи термін зберігання 4 – 5 діб, то після проведеного експерименту можна впевнено стверджувати, що воно зберігається до 15 діб. Після проведених всіх досліджень можна зробити висновок, що застосування УФО ефективно використовувати.
|
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4610/1/Pinchyk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4610/2/Pinchyk.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4610/3/Pinchyk_dodatky_2010.zip Пінчук, Валентина Віталіївна (2010) Застосування сучасних матеріалів і нано-технологій для зберігання м’ясної сировини. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4610/
|
|