Використання процесу дозрівання м’ясної сировини та використання інноваційних технологій
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання процесу дозрівання м’ясної сировини та використання інноваційних технологій
|
|
Creator |
Семенюк, Валентина Миколаївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Магістерська робота присвячена вдосконаленню технології порційних напівфабрикатів за допомогою ферментного препарату. Метою магістерської роботи є вдосконалення технології м’ясних напівфабрикатів за рахунок впровадження ферментних препаратів та аналізу використання електростимуляції м’яса яловичини в післязабійний період на ступінь та характер розвитку автолізу. Об’єктом дослідження є вдосконалення технології порційних напівфабрикатів з використанням ферментних препаратів. Предметом дослідження є м’ясо яловичини та ферментний препарат-трансглютаміназа. |
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4611/1/Semenyk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4611/2/Semenyk.pps Семенюк, Валентина Миколаївна (2010) Використання процесу дозрівання м’ясної сировини та використання інноваційних технологій. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4611/
|
|