Запис Детальніше

Використання процесу дозрівання м’ясної сировини та використання інноваційних технологій

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання процесу дозрівання м’ясної сировини та використання інноваційних технологій
 
Creator Семенюк, Валентина Миколаївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Магістерська робота присвячена вдосконаленню технології порційних напівфабрикатів за допомогою ферментного препарату. Метою магістерської роботи є вдосконалення технології м’ясних напівфабрикатів за рахунок впровадження ферментних препаратів та аналізу використання електростимуляції м’яса яловичини в післязабійний період на ступінь та характер розвитку автолізу. Об’єктом дослідження є вдосконалення технології порційних напівфабрикатів з використанням ферментних препаратів.
Предметом дослідження є м’ясо яловичини та ферментний препарат-трансглютаміназа.
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4611/1/Semenyk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4611/2/Semenyk.pps
Семенюк, Валентина Миколаївна (2010) Використання процесу дозрівання м’ясної сировини та використання інноваційних технологій. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4611/