Запис Детальніше

Вдосконалення технології м’ясних продуктів функціонального призначення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення технології м’ясних продуктів функціонального призначення
 
Creator Шелестюк, Ірина Іванівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Робота присвячена розробці технологій м’ясних продуктів з спеціальною сумішшю «здоров’я». Досліджено вплив внесення рослинної сировини в рецептуру січених напівфабрикатів на функціональні властивості, органолептичні показники. Було встановлено оптимальне співвідношення м’ясної та рослинної сировини для отримання продукту високої якості.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4613/1/Shelestuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4613/2/Shelestuk.pps
Шелестюк, Ірина Іванівна (2010) Вдосконалення технології м’ясних продуктів функціонального призначення. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4613/