Вдосконалення технології м’ясних продуктів функціонального призначення
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вдосконалення технології м’ясних продуктів функціонального призначення
|
|
Creator |
Шелестюк, Ірина Іванівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Робота присвячена розробці технологій м’ясних продуктів з спеціальною сумішшю «здоров’я». Досліджено вплив внесення рослинної сировини в рецептуру січених напівфабрикатів на функціональні властивості, органолептичні показники. Було встановлено оптимальне співвідношення м’ясної та рослинної сировини для отримання продукту високої якості.
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4613/1/Shelestuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4613/2/Shelestuk.pps Шелестюк, Ірина Іванівна (2010) Вдосконалення технології м’ясних продуктів функціонального призначення. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4613/
|
|