Вдосконалення технології виробництва м’ясних виробів за допомогою коптильних препаратів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вдосконалення технології виробництва м’ясних виробів за допомогою коптильних препаратів
|
|
Creator |
Шокун, Валентина Володимирівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Сучасний стан використання рідкого диму в технології напівкопчених ковбас. Об’єкти, матеріали та методи дослідження. Результати експериментальних досліджень. Економічна ефективність використання напівкопчених ковбас. Охорона праці. Висновки та пропозиції. Список використаних джерел. Додатки.
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4614/1/Shokun.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4614/2/Shokun.pps Шокун, Валентина Володимирівна (2010) Вдосконалення технології виробництва м’ясних виробів за допомогою коптильних препаратів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4614/
|
|