Запис Детальніше

Вдосконалення технології виробництва м’ясних виробів за допомогою коптильних препаратів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення технології виробництва м’ясних виробів за допомогою коптильних препаратів
 
Creator Шокун, Валентина Володимирівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Сучасний стан використання рідкого диму в технології напівкопчених ковбас. Об’єкти, матеріали та методи дослідження. Результати експериментальних досліджень. Економічна ефективність використання напівкопчених ковбас. Охорона праці. Висновки та пропозиції. Список використаних джерел. Додатки.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4614/1/Shokun.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4614/2/Shokun.pps
Шокун, Валентина Володимирівна (2010) Вдосконалення технології виробництва м’ясних виробів за допомогою коптильних препаратів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4614/