Запис Детальніше

Дослідження впливу маринадів на основі рослинних олій на якість м’ясних напівфабрикатів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу маринадів на основі рослинних олій на якість м’ясних напівфабрикатів
 
Creator Сутко, Тетяна Валеріївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Багатоплановими дослідженнями в роботі вивчено вплив маринадів на функціонально-технологічні властивості та показники якості маринованих напівфабрикатів. Вивчено вплив маринадів на формування і стабільність органолептичних та мікробіологічних показників натуральних м’ясних напівфабрикатів. Експериментально доведено, що застосування маринадів на основі ріпакової олії подовжує терміни зберігання натуральних м´ясних напівфабрикатів та збільшує вихід.
Встановлено, що сукупний максимальний ефект для свинного гуляшу в маринаді Лафінес «Пасадена» та в маринаді Лафінес «Мексикана» складає 24,5%.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4615/1/Sutko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4615/2/Sutko.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4615/3/Sutko_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Сутко, Тетяна Валеріївна (2010) Дослідження впливу маринадів на основі рослинних олій на якість м’ясних напівфабрикатів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4615/