Дослідження впливу маринадів на основі рослинних олій на якість м’ясних напівфабрикатів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу маринадів на основі рослинних олій на якість м’ясних напівфабрикатів
|
|
Creator |
Сутко, Тетяна Валеріївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Багатоплановими дослідженнями в роботі вивчено вплив маринадів на функціонально-технологічні властивості та показники якості маринованих напівфабрикатів. Вивчено вплив маринадів на формування і стабільність органолептичних та мікробіологічних показників натуральних м’ясних напівфабрикатів. Експериментально доведено, що застосування маринадів на основі ріпакової олії подовжує терміни зберігання натуральних м´ясних напівфабрикатів та збільшує вихід. Встановлено, що сукупний максимальний ефект для свинного гуляшу в маринаді Лафінес «Пасадена» та в маринаді Лафінес «Мексикана» складає 24,5%. |
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4615/1/Sutko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4615/2/Sutko.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4615/3/Sutko_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Сутко, Тетяна Валеріївна (2010) Дослідження впливу маринадів на основі рослинних олій на якість м’ясних напівфабрикатів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4615/
|
|