Удосконалення технології зберігання м’ясних виробів за допомогою консервантів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології зберігання м’ясних виробів за допомогою консервантів
|
|
Creator |
Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Магістерська робота присвячена удосконаленню технології зберігання м’ясних виробів за допомогою консервантів. Для досягнення поставленої мети розроблені наступні завдання роботи: - визначити вплив досліджуваного фактору (лактату натрію) на кількість мікроорганізмів в процесі зберігання; - дослідити динаміку якісних показників (органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні) ковбасних виробів залежно від тривалості зберігання; - визначити консервуючий вплив лактату натрію на тривалість зберігання м'ясопродуктів; - навести загальну технологію виробництва варених ковбас, зокрема “Любительської ”, з використанням лактату натрію; - визначити економічну ефективність використання досліджуваного консерванту у технології варених ковбас. У результаті проведених експериментальних досліджень встановлено, що для подовження терміну зберігання варених ковбас необхідно використовувати консервант лактат натрію, який доцільно вносити у фарш та обробляти оболонку. |
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4616/1/veretynska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4616/2/Veretynska.pps Веретинська, Ірина Анатоліївна (2010) Удосконалення технології зберігання м’ясних виробів за допомогою консервантів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4616/
|
|