Запис Детальніше

Удосконалення технології зберігання м’ясних виробів за допомогою консервантів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології зберігання м’ясних виробів за допомогою консервантів
 
Creator Веретинська, Ірина Анатоліївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Магістерська робота присвячена удосконаленню технології зберігання м’ясних виробів за допомогою консервантів. Для досягнення поставленої мети розроблені наступні завдання роботи: - визначити вплив досліджуваного фактору (лактату натрію) на кількість мікроорганізмів в процесі зберігання; - дослідити динаміку якісних показників (органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні) ковбасних виробів залежно від тривалості зберігання; - визначити консервуючий вплив лактату натрію на тривалість зберігання м'ясопродуктів; - навести загальну технологію виробництва варених ковбас, зокрема “Любительської ”, з використанням лактату натрію; - визначити економічну ефективність використання досліджуваного консерванту у технології варених ковбас.
У результаті проведених експериментальних досліджень встановлено, що для подовження терміну зберігання варених ковбас необхідно використовувати консервант лактат натрію, який доцільно вносити у фарш та обробляти оболонку.
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4616/1/veretynska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4616/2/Veretynska.pps
Веретинська, Ірина Анатоліївна (2010) Удосконалення технології зберігання м’ясних виробів за допомогою консервантів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4616/