Запис Детальніше

ЕТИКЕТ ТА КУЛЬТУРА ХАРЧУВАННЯ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЕТИКЕТ ТА КУЛЬТУРА ХАРЧУВАННЯ
 
Creator Вакулик, І.І.
Пузиренко, Я.В.
Мисюра, Т.М.
 
Subject 8.03050901 Облік і аудит
8.05050312 Машини та обладнання с.-г. виробництва
17 Філософія моралі. Етика. Практична філософія
8.03040101 Правознавство
8.03060101 Менеджмент організацій і адміністрування (Менеджмент організацій)
8.09020101 Водні біоресурси
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
8.09010101 Агрономія
8.05050303 Обладнання лісового комплексу
8.03050401 Економіка підприємства
8.04010601 Екологія та охорона навколишнього середовища
8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
8.05070103 Електротехнічні системи електроспоживання
8.05180101 Технологія деревообробки
8.10010203 Механізація сільського господарства
8.01010601 Соціальна педагогіка
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
8.10010103 Електрифікація і автоматизація с.г.
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
8.09010303 Садово-паркове господарство
8.09010301 Лісове господарство
8.09010105 Селекція і генетика с-г культур
8.03050701 Маркетинг
8.05140105 Екологічна біотехнологія та біоенергетика (Екобіотехнологія)
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство
8.08010103 Землеустрій та кадастр (Землевпорядкування та кадастр)
8.18010018 Адміністративний менеджмент
8.03050801 Фінанси і кредит (Фінанси)
8.03050201 Економічна кібернетика
8.15010005 Державна служба
8.09010102 Агрохімія і грунтознавство
Методичні матеріали
8.10010101 Енергетика с-г виробництва
8.09010501 Захист рослин
8.18010021 Педагогіка вищої школи
8.03050803 Оподаткування
8.03060104 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
 
Description Розглянуто питання, пов’язані з етикетними нормами й правилами харчування. Це стосується як уміння правильно споживати їжу, так і вміння сервірувати стіл, бути гостинними. Сучасній молодій людині слід знати особливості офіційних прийомів із вживанням їжі. Увагу приділено також народним традиціям і сучасним підходам до етикету харчування.
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4649/1/posybnyk-harch2010.pdf
Вакулик, І.І., Пузиренко, Я.В., Мисюра, Т.М. (2010) ЕТИКЕТ ТА КУЛЬТУРА ХАРЧУВАННЯ. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4649/