Запис Детальніше

Удосконалення системи мікробіологічного контролю на підприємстві молочної промисловості

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення системи мікробіологічного контролю на підприємстві молочної промисловості
 
Creator Ардикуца, Тетяна Володимирівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description Удосконалено систему мікробіологічного контролю, проведена порівняльна характеристика діючих НД по мікробіологічному контролю на підприємстві з міжнародними і європейськими НД. Встановлена необхідність запровадження стандартів ДСТУ ISO на приймання проб. На основі проведеного порівняльного аналізу дані рекомендації, щодо покращення мікробіологічного контролю молока і молочних продуктів на ВАТ «Галактон».
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5149/1/Ardykutsa.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5149/2/Ardykutsa_.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5149/3/Ardykutsa_dodatky_2010.doc
Ардикуца, Тетяна Володимирівна (2010) Удосконалення системи мікробіологічного контролю на підприємстві молочної промисловості. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5149/