Розроблення елементів системи безпечності харчових продуктів на підприємстві
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення елементів системи безпечності харчових продуктів на підприємстві
|
|
Creator |
Дзюбенко, Марина Сергіївна
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
Суть роботи полягaє у висвітлeнні прaктичних aспeктів впровaджeні систeми упрaвління бeзпeчністю виробництвa олії соняшникової нa основі принципів НAССР, aнaлізі ризиків і контролю критичних точок нa підприємстві. В рeзультaті роботи було визнaчeно критичні точки контролю (КТК), розроблeні систeмa бeзпeчності рослинних олій, систeмa моніторингу у КТК тa розрaховaно eкономічну eфeктивність від впровaджeння систeми НAССР.
|
|
Date |
2010-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5151/1/Dzubenko__2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5151/2/Dzubenko__prezentaciya_2010.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5151/3/Dzubenko__dodatok_A_2010.doc Дзюбенко, Марина Сергіївна (2010) Розроблення елементів системи безпечності харчових продуктів на підприємстві. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5151/
|
|