Запис Детальніше

Аналіз ризиків при виробництві варених ковбас на м’ясопереробному підпріємстві

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризиків при виробництві варених ковбас на м’ясопереробному підпріємстві
 
Creator Гресько, Богдан Леонідович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description В магістерські роботі проведено аналіз небезпечних чинників на м’ясопереробному підприємстві з метою виявлення ризиків зроблено опис продукту уточнення схеми виробничого процесу, використанням методу «Дерева рішень» і причино наслідкового аналізу
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5154/1/Gresko_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5154/2/Gresko_2010__pps.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/5154/3/Gresko_dodatky_2010_doc.doc
Гресько, Богдан Леонідович (2010) Аналіз ризиків при виробництві варених ковбас на м’ясопереробному підпріємстві. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5154/