Аналіз ризиків при виробництві варених ковбас на м’ясопереробному підпріємстві
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз ризиків при виробництві варених ковбас на м’ясопереробному підпріємстві
|
|
Creator |
Гресько, Богдан Леонідович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
В магістерські роботі проведено аналіз небезпечних чинників на м’ясопереробному підприємстві з метою виявлення ризиків зроблено опис продукту уточнення схеми виробничого процесу, використанням методу «Дерева рішень» і причино наслідкового аналізу
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5154/1/Gresko_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5154/2/Gresko_2010__pps.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/5154/3/Gresko_dodatky_2010_doc.doc Гресько, Богдан Леонідович (2010) Аналіз ризиків при виробництві варених ковбас на м’ясопереробному підпріємстві. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5154/
|
|