Запис Детальніше

Аналіз ризиків під час виробництва сиру «Чеддер» в умовах Переяслав-хмельницького ЗАТ «Молпродукт»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризиків під час виробництва сиру «Чеддер» в умовах Переяслав-хмельницького ЗАТ «Молпродукт»
 
Creator Лазарева, Юлія Василівна
 
Subject Управління якістю, стандартизацією і сертифікацією на підприємствах в організаціях лісового комплексу
637.3 Сир та сироварство
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description В даній магістерській роботі проведений опис продукту, здійснено опис сировини та допоміжних матеріалів, описано схему технологічного процесу виробництва сиру «Чеддер», проведена ідентифікація небезпечних чинників з метою аналізу ризиків.
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5174/1/Lazareva.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5174/2/Lazareva.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5174/3/Lazareva.rar
Лазарева, Юлія Василівна (2010) Аналіз ризиків під час виробництва сиру «Чеддер» в умовах Переяслав-хмельницького ЗАТ «Молпродукт». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5174/