Аналіз ризиків під час виробництва сиру «Чеддер» в умовах Переяслав-хмельницького ЗАТ «Молпродукт»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз ризиків під час виробництва сиру «Чеддер» в умовах Переяслав-хмельницького ЗАТ «Молпродукт»
|
|
Creator |
Лазарева, Юлія Василівна
|
|
Subject |
Управління якістю, стандартизацією і сертифікацією на підприємствах в організаціях лісового комплексу
637.3 Сир та сироварство 8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
В даній магістерській роботі проведений опис продукту, здійснено опис сировини та допоміжних матеріалів, описано схему технологічного процесу виробництва сиру «Чеддер», проведена ідентифікація небезпечних чинників з метою аналізу ризиків.
|
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5174/1/Lazareva.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5174/2/Lazareva.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5174/3/Lazareva.rar Лазарева, Юлія Василівна (2010) Аналіз ризиків під час виробництва сиру «Чеддер» в умовах Переяслав-хмельницького ЗАТ «Молпродукт». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5174/
|
|