Запис Детальніше

Удосконалення технології виробництва харчових яєць курей кросу «Родоніт–2»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виробництва харчових яєць курей кросу «Родоніт–2»
 
Creator Домбровська , Олена Олександрівна
 
Subject Птахівництво
636.5 Домашні птахи
Виробнича спеціалізація
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Description Проведено аналіз продуктивності курей кросу “Родоніт-2” в умовах Ставищанської філії ЗАТ “Малинове” за використання різних режимів освітлення при їх утриманні.
 
Date 2011-04-29
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5181/1/Dombrovska__2011.doc
Домбровська , Олена Олександрівна (2011) Удосконалення технології виробництва харчових яєць курей кросу «Родоніт–2». Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5181/