Запис Детальніше

Зміни якісних показників консервного стрелізованого вершкового масла під-час зберігання, залежно від хімічного складу сировини.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни якісних показників консервного стрелізованого вершкового масла під-час зберігання, залежно від хімічного складу сировини.
 
Creator Очколяс , Олена Миколаївна
 
Subject 637.2 Масло та маслоробство
Годівля тварин
 
Description На даний час мають місце випадки з фальсифікацією вершкового масла більш дешевими рослинними жирами.
У зв’язку з цим, проведення досліджень якісних та кількісних показників складу та фізичних властивостей молочного жиру сировини, та уточнені технології виробництва вершкового масла є актуальними та мають важливе народногосподарське значення.
 
Date 2011-05-11
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5209/1/Ochkolyas.doc
Очколяс , Олена Миколаївна (2011) Зміни якісних показників консервного стрелізованого вершкового масла під-час зберігання, залежно від хімічного складу сировини. Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5209/