Зміни якісних показників консервного стрелізованого вершкового масла під-час зберігання, залежно від хімічного складу сировини.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни якісних показників консервного стрелізованого вершкового масла під-час зберігання, залежно від хімічного складу сировини.
|
|
Creator |
Очколяс , Олена Миколаївна
|
|
Subject |
637.2 Масло та маслоробство
Годівля тварин |
|
Description |
На даний час мають місце випадки з фальсифікацією вершкового масла більш дешевими рослинними жирами. У зв’язку з цим, проведення досліджень якісних та кількісних показників складу та фізичних властивостей молочного жиру сировини, та уточнені технології виробництва вершкового масла є актуальними та мають важливе народногосподарське значення. |
|
Date |
2011-05-11
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5209/1/Ochkolyas.doc
Очколяс , Олена Миколаївна (2011) Зміни якісних показників консервного стрелізованого вершкового масла під-час зберігання, залежно від хімічного складу сировини. Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5209/
|
|