Вивчення факторів, які впливають на якість кондитерських виробів в ТОВ «КБФ» і розроблення заходів технологічного контролю
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення факторів, які впливають на якість кондитерських виробів в ТОВ «КБФ» і розроблення заходів технологічного контролю
|
|
Creator |
Марченко, Вікторія Вікторівна
|
|
Subject |
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 641 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
Робота присвячена вивченню факторів, що впливають на якість та безпечність печива цукрового в умовах його виробництва на підприємстві компанії ТОВ «КБФ». Вивчення факторів, що впливають на якість та безпечність цукрового печива дозволило виділити наступні їх групи: сировина, спосіб приготування тіста, жири, покращувачі тіста, температурні режими випікання тіста, спосіб випікання. Рекомендується використовувати молочний жир та в какао – масло додавати речовини, що містять дигліцериди, удосконалити процедури моніторингу температури під час випікання борошняних кондитерських виробів та технічного огляду обладнання
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5224/1/Marchenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5224/2/Marchenko.pps Марченко, Вікторія Вікторівна (2010) Вивчення факторів, які впливають на якість кондитерських виробів в ТОВ «КБФ» і розроблення заходів технологічного контролю. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5224/
|
|