Запис Детальніше

Вивчення факторів, які впливають на якість кондитерських виробів в ТОВ «КБФ» і розроблення заходів технологічного контролю

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення факторів, які впливають на якість кондитерських виробів в ТОВ «КБФ» і розроблення заходів технологічного контролю
 
Creator Марченко, Вікторія Вікторівна
 
Subject Управління безпекою та якістю харчових продуктів
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
641 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви
1801 Специфічні категорії
 
Description Робота присвячена вивченню факторів, що впливають на якість та безпечність печива цукрового в умовах його виробництва на підприємстві компанії ТОВ «КБФ». Вивчення факторів, що впливають на якість та безпечність цукрового печива дозволило виділити наступні їх групи: сировина, спосіб приготування тіста, жири, покращувачі тіста, температурні режими випікання тіста, спосіб випікання. Рекомендується використовувати молочний жир та в какао – масло додавати речовини, що містять дигліцериди, удосконалити процедури моніторингу температури під час випікання борошняних кондитерських виробів та технічного огляду обладнання
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5224/1/Marchenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5224/2/Marchenko.pps
Марченко, Вікторія Вікторівна (2010) Вивчення факторів, які впливають на якість кондитерських виробів в ТОВ «КБФ» і розроблення заходів технологічного контролю. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5224/