Запис Детальніше

Розроблення НАССР − плану для виробництва м’ясних виробів в умовах ТОВ «Фабрика кулінарна»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення НАССР − плану для виробництва м’ясних виробів в умовах ТОВ «Фабрика кулінарна»
 
Creator Мирошніченко, Юлія Павлівна
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description В роботі виявлені та проаналізовані небезпечні чинники в процесі виробництва голубців м’ясо-рослинних в умовах ТОВ «Фабрика кулінарна». Визначено шість критичних точок контролю на всіх етапах виробництва продукту. Для кожної критичної точки контролю встановлено граничні межі, заходи моніторингу, коригувальні дії. В результаті чого складено НАССР − план, який рекомендується впровадити в ТОВ «Фабрика кулінарна».
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5233/1/Miroshnichenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5233/2/Miroshnichenko.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5233/3/Miroshnichenko.zip
Мирошніченко, Юлія Павлівна (2010) Розроблення НАССР − плану для виробництва м’ясних виробів в умовах ТОВ «Фабрика кулінарна». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5233/