Розроблення НАССР − плану для виробництва м’ясних виробів в умовах ТОВ «Фабрика кулінарна»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення НАССР − плану для виробництва м’ясних виробів в умовах ТОВ «Фабрика кулінарна»
|
|
Creator |
Мирошніченко, Юлія Павлівна
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
В роботі виявлені та проаналізовані небезпечні чинники в процесі виробництва голубців м’ясо-рослинних в умовах ТОВ «Фабрика кулінарна». Визначено шість критичних точок контролю на всіх етапах виробництва продукту. Для кожної критичної точки контролю встановлено граничні межі, заходи моніторингу, коригувальні дії. В результаті чого складено НАССР − план, який рекомендується впровадити в ТОВ «Фабрика кулінарна».
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5233/1/Miroshnichenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5233/2/Miroshnichenko.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5233/3/Miroshnichenko.zip Мирошніченко, Юлія Павлівна (2010) Розроблення НАССР − плану для виробництва м’ясних виробів в умовах ТОВ «Фабрика кулінарна». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5233/
|
|